Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

WestcoastAOR på Spotify

I princip sedan Spotify startade så har jag samlat allt WestcoastAOR relaterat i en spellista. Då detta är mitt stora intresse så var detta ganska självklart.

Spellista Spotify

Så här en mängd år senare så har jag nått en maxgräns på min spellista. 10 000 låtar är det satt som maxgräns. Man kan tycka att det är konstigt att man sätter en gräns på hur mycket en spellista kan rymma men enligt Spotify så är det bara en procent av användarna som når upp till den nivån. 

Ny spellista

Jag har väldigt svårt att förstå att det är så få som har så stora spellistor. Nåväl nu har jag fått skapa en ny spellista. Men problemet är ju att hålla koll på vad som ligger i den första listan. Ska försöka att lägga in allt WestcoastAOR relaterat till min nya playlist med förhoppningen att komma upp i ytterligare 10 000 låtar.

Största spellistan

Skulle det förändras och dom ändrar på reglerna så slås självklart spellistorna ihop. Jag har som mål att ha den största spellistan på Spotify och självklart den mest kompletta. I och med det ständigt läggs till musik på Spotify så kommer min spellista också att växa.

Hoppas på förändring

Jag hoppas naturligtvis att det blir en förändring med antalet låtar i en spellista. Besöker forum och andra som skriver om just detta ämne för att hålla koll. Har varit i kontakt med supporten på Spotify så de har framfört mina åsikter om att det borde vara obegränsat hur mycket låtar som kan rymmas i spellistor.

WestcoastAOR genren

Man kan tycka att det inte är en så stor grej. Men för mig med ett stort intresse för musik. Framförallt för WestcoastAOR genren så vill i alla fall jag att det skulle vara grymt med gigantiska spellistor. Får hoppas att Spotify lyssnar på sina användare och gör en förändring med detta relativt snart så jag får stoltsera med en grym spellista.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén