Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Westcoast/AOR Shop

Här kan du handla kläder av hög kvalité och accessoarer med Westcoast AOR tryck! Du hittar bland annat huvtröjor, t-shirts och muggar och annat med ett speciellt Westcoast AOR tryck.

Välj och beställ din produkt, de printas när din beställning görs och levereras omgående. Det finns möjlighet att lägga till egen text på produkterna om så önskas. Spreadshirt som står för tjänsten har fantastiska leveranstider. När din beställning är gjord så sker all kontakt med tillverkaren av produkten. Leveranser och annat är inget som jag kan styra över.

Varierande kollektion

Skulle du inte hitta något som passar dig, ta då kontakt med mig så kan jag se om det finns det du söker och lägger till det i butiken. Du kan kolla in Spreadshirt’s kollektion om du ser något som skulle passa just dig. Det tillkommer en del nya produkter som kan vara av intresse, så kontakta mig gärna om du hittar något som du tycker borde finna i shopen.

Stöd min sajt

Det finns inget större vinstintresse i denna butik utan mer som en supportbutik för min sajt westcoast-music.com. Så om du gillar min sajt och Westcoast AOR musik så kan du stödja min sajt genom att handla något från butiken. Utbudet ser ut som det gör och det kan komma att förändras mellan varven. Vissa saker kan stanna kvar medans andra plockas bort. Det kan mycket väl plockas bort produkter som inte säljs så bra.

Nya produkter i shoppen

Sedan Januari 2019 så har det lagts till en hel del nya produkter i shopen som du kan handla. Kommer att regelbundet att lägga till nya roliga produkter i shopen. Det kan mycket väl bli så att vissa saker att plockas bort, det kan lika väl tänkas att dessa återkommer. Då vissa produkter är mer säsongsbetonade så finns det ingen anledning att dessa ligger kvar då ingen handlar dessa.

Ta en titt på utbudet och välkommen med din order.

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén