Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Spotify Westcoast/AOR Music

Denna lista från Westcoast/AOR Music uppdateras regelbundet med både ny och gammal musik. Jag har valt Spotify då den är den streamingtjänst som har varit med längst och har störst utbud av musik.

Spotify

Variationen är stor i spellistan, det blandas friskt bland ny och gammal musik. Men också slick Westcoast och lite hårdare AOR. En skön blandning förhoppningsvis.

Jag hoppas att du blir prenumerant på min spellista och hittar några guldkorn. Listan växer konstant och skulle du veta av någon bra musik som skulle passa in på denna lista så ta gärna kontakt med mig så läggs den musiken till i listan!

Det är fantastiskt hur mycket musik som läggs upp på Spotify, enligt denna artikel så lägga det upp 20 000 låtar varje dag. Det kan vara lite svårt att greppa vilken mängd musik som finns och som ständigt laddas upp på denna streamingtjänst. Min spellista närmar sig 10 000 låtar vilken innebär 661 timme och 25 minuter musik i dagsläget.

Länk: https://open.spotify.com/playlist/7rrPmtxgcU2nckgRkXlC21?si=FEd7YXRpSu2H7DbCiGYQaA

Uppdatering:

Som jag skrev tidigare så började spellistan att närma sig 10 000 låtar vilket den har gjort. Med anledning av detta så är jag nödd och tvungen att skapa ytterligare en spellista. Musiken tar ju liksom aldrig slut. Det tillkommer nyproducerad musik och jag hittar gammal musik som jag gärna vill lägga till i en spellista. Så här nedan så har ni del 2 av WestcoastAOR Tracks by westcoast-music.com på Spotify.

Länk: https://open.spotify.com/playlist/3oBOccLjBrHnanJ40n4RAK?si=y0349E02Ri2fhDALmL5TzA

Ytterligare uppdatering:

Har även skapat en spellista med enbart AOR, melodiös rock. Det finns så klart inslag av detta i mina andra spellistor men ville särskilja Westcoast och AOR åt så man kan välja vad man vill lyssna på. Se till att följa mina spellistor så får du en ping när de uppdateras med ny musik. Vilket förekommer relativt regelbundet! Rock on!!

Länk: https://open.spotify.com/playlist/7iehBSF4TkWxJHkPAk3qbH?si=rCT4qwx5RyivcOPCqWUatQ

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén