Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Välkommen

Välkommen till Bengt Isaksson! Allt som skrivs här är mina privata åsikter. Det kommer det i första hand skrivas om min privata angelägenheter som exempelvis musik i bloggform men också annat som kan intressera mig.

Det kommer att hända att jag skriver i bloggen om vad som händer i mitt liv och till stor del så blir det om musik. Det fotograferas en del så det kommer att läggas upp bilder allt eftersom något nytt hamnar i arkivet, bland mycket annat som kan intressera. Mitt liv handlar till största del om musik som är mitt största intresse. Sedan 1999 driver jag webbsajten Westcoast/AOR Music.

Bengt Isaksson

Bengt Isaksson

Jag har haft många olika jobb under åren som gått och nu känns det som jag hamnat rätt. Tidigare så har jag bland annat jobbat som;

 • Datakonsult
 • Församlingsassistent
 • Ljudtekniker
 • Godisförsäljare
 • Möbelleverantör
 • Metallarbetare
 • Snickare
 • Betongarbetare

Under ett par år så har jag även varit egen företagare. Så det har blivit en hel del olika yrken har det blivit genom åren som gått.

Westcoast/AOR

Musik är som sagt något som jag uppskattar och har hållit på med både som hobby och haft förmånen att jobba med. Westcoast/AOR är den genre som jag har lyssnat på sena slutet på 70-talet.

I slutet på 80-talet så drev jag och några vänner en inspelningsstudio strax utanför Örnsköldsvik, detta ledde till att jag fick jobb hos Audiomix, ett företag som arbetade med slutmastering och produktion av kassetter och CD skivor.

Mitt jobb blev mastering och under min tid på det företaget så blev det musik 8 timmar om dagen som minst. Vi gjorde många fantastiska jobb och många artister och grupper gjorde sina produktioner hos oss.

SEO tekniker Brath AB

Nu jobbar jag som SEO tekniker på Brath AB vilket innebär att jag producerar artiklar med länkar till våra kunder, skapar och underhåller en mängd olika sajter där artiklar skrivs.

Örnsköldsvik

Nu bor jag och arbetar i Örnsköldsvik, en stad som utvecklats de senaste åren. Sedan 1992 har jag bott i staden och ser hur mönstret har ändrats och förbättrats hos både företag och de som bor och jobbar här.

Jag trivs väldigt bra här och ser med glädje på förändringarna. Det har byggts nya bostäder och det fortsätter att byggas nya lägenheter för de som önskar flytta till Örnsköldsvik. Företagen som finns i staden börjar se positivt på framtiden. Företaget som jag jobbar på har sedan starten 2013 vuxit och blivit ett respekterat företag inom sökmotoroptimering.

När du surfat runt och kollat in min sida lyssna gärna på lite av den musik som jag älskar, Spotifylistan. Du kan också kommentera det jag skriver om och de bilder jag lägger upp!

Varmt välkomna // Bengt Isaksson 

1 Kommentar

 1. Bengt Isaksson 14 maj, 2018 — Inläggsförfattare

  Skriv gärna en kommentar om ni besöker min sajt!! Alltid roligt att få respons från alla som tar sig tid och hälsar på!

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén