Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Westcoast/AOR ny URL

Så har jag äntligen skaffat ny adress/URL till min Westcoast/AOR musik sida, det är några år sedan jag hade det.

Westcoast/AOR Music

Då var adressen www.westcoast-music.com men tyvärr så tappade jag den adressen i ett svagt ögonblick. Sedan har det blivit så att jag la upp min sida på ning.com och adressen blev http://westcoast-aor.ning.com. Jag gjorde en redirect för min nyköpta domän och den gick till den sidan under domänen westcoast-music.com. Jag har även köpt adressen www.westcoast-music.se som gick till samma sida.

Tidigare sajter med Westcoast AOR

Sedan jag skapade min sajt 1999 så har den utvecklats och blivit en av världens största communityn för Westcoast/AOR musik. Här samlades likasinnade och diskuterade musik som till exempel Toto, Chicago och Journey. Artister som Christopher Cross, Michael McDonald och Steely Dan finns representerat bland mängder av YouTube klipp som läggs på sidan. Det gick på Ning att skapa din egna sida. Där du kunde lägga upp musik, bilder från konserter och videos på dina favorit artister.

URL pekas mot Facebook

Numer så pekas domännamnet mot min Facebook sida. Mycket då den sida jag byggt upp i mångt och mycket påminde om just Facebook. Förutom att du kunde ladda upp musik så är det mycket som liknar den sajt som fanns på ning.com. Det är ett bra ställe att dela ny och äldre musik på. Just Facebook är att föredra då man enkelt kan dela från Spotify, YouTube med mera. 

I dagsläget så är det över 5000 som gillat min sida och jag hoppas det blir betydligt fler. Det är en väldigt brokig skara människor som är aktiv på sidan och vissa delar med sig oftare än andra. Det finns mycket information både på min sida och andras. Försöker att skriva recensioner av både ny och äldre musik som jag upptäcker.

Nu finns det även en undersida till isaksson.eu dit jag redirectar westcoast-music.se. Välkommen att gå med du också om du gillar den typen av musik!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén