Bengt Isaksson

– Blog – Bilder – Musik –

Westcoast/AOR ny URL

Så har jag äntligen skaffat ny adress/URL till min Westcoast/AOR musik sida, det är några år sedan jag hade det.

Westcoast/AOR Music

Då var adressen www.westcoast-music.com men tyvärr så tappade jag den adressen, sedan har det blivit så att jag la upp min sida på ning.com och adressen blev http://westcoast-aor.ning.com numera går sidan under domänen westcoast-music.com, har även köpt adressen www.westcoast-music.se som går till samma sida.

Sidan jag skapade 1999 har utvecklats och blivit en av världens största communityn för Westcoast/AOR musik, här samlas likasinnade och diskuterar musik som till exempel Toto, Chicago och Journey. Artister som Christopher Cross, Michael McDonald och Steely Dan finns representerat bland mängder av YouTube klipp som läggs på sidan. Du skapar din egen sida där du kan lägga upp bilder från konserter och videos på dina favorit artister.

Välkommen att gå med du också om du gillar den typen av musik!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén