Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Westcoast AOR online

Den som regelbundet besöker denna sajt är säkert medveten om det intresse som finns för musik och speciellt för Westcoast AOR online. Under åren som gått så har jag byggt upp ett relativt gott rykte både från den som lyssnar på musiken men också från artister runt om i världen.

För ungefär ett år sedan så skickade jag ut en förfrågan till ett hundratal artister om de kunde skicka ett videoklipp där de uppmanar alla att besöka min sajt westcoast-music.com. Det tog inte lång stund förrän jag hade mitt första klipp i brevlådan. Det var min gode vän David Diggs som skickade det första klippet.

Sedan så har det trillat på, till dags dato så är det ett tiotal som skickat var sitt klipp. En del kortare en del lite längre. Du ser vilka fler som skickat på min YouTube kanal. Det är helt magiskt när det trillar in nya klipp. Ingen blir gladare än jag då gamla giganter som Robbie Dupree och Tim Feehan bland annat tar sig tid och spelar in en kort film för att marknadsföra min sajt.

Förutom min sida på Facebook så försöker jag marknadsföra Westcoast AOR så mycket som jag kan. För att göra detta så använder jag mig inte av några stora kampanjer med marknadsföring utan jobbar regelbundet för detta på Internet. Följande spellistor finns tillgängliga på Spotify. Fick nyligen skapa en ny då jag nådde maxgränsen på 10 000 Westcoast AOR låtar i min första spellista.

Spotify Spellistor

Förutom dessa som redan finns på Spotify så håller jag på med spelistan Top Ten Releases 2018 – #WestcoastAOR som kommer live i slutet på December 2018. Som ni ser så har det blivit några spellistor på Spotify. Fler lär det bli då man hela tiden hittar både ny och gammal musik där. Välj en eller flera att följa så får ni meddelande om när det läggs till ny musik i dessa spellistor.

Ska också försöka sätta ihop någon form av topplista för 2015 och 2016 som jag av någon anledning inte gjorde. Det skulle vara roligt att göra en topplista för varje år från typ 1978. Men det får återstå att se om jag orkar plöja igenom. 

Uppdatering: Tog tag i saken och gjorde tio i topp lista på 2015 och 2016 års releaser på Spotify!! Ligger som länkar här ovan i punktlistan!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén