Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Underbara dagar i Stockholm

Efter en skön helg med vackert väder, härliga vänner och bra musik och konsertupplevelse så är jag åter på väg hem. Sitter på tåget när detta skrivs och allt har gått enligt tidtabell.

I torsdag satte jag mig på tåget efter jobbet och vid 22.00 så anlände jag Stockholm och tog tunnelbanan direkt ut till Mörby Centrum där kompis Anders hämtade upp mig. Fredagen tillbringades på Fältspatsvägen hemma hos Jeanette och Anders. Båda arbetade och jag hade en skön dag vid poolen, mycket avkopplande och skönt!

Skönt poolhäng

Fredag

Vid 16.30-17.00 tiden så kom båda hem plus Torgny en bekant till mina vänner som skulle följa med på konserten på Fasching, vi tog en taxi in till stan strax före 19.00. Väl på plats så hann vi träffa på en hel del bekanta ansikten och sedan fick vi njuta av en fantastiskt bra musik, av de bättre konsertupplevelse på länge. Efter konserten så hann vi prata med flera av de medverkande, bland annat Bill Champlin him self!!

Bill Champlin, Bengt Isaksson och Peter Friestedt

Lördag

Vi kom hem i lämplig till för an liten sängfösare och lite snack innan sängen lockade. Lördagen så blev det en härlig frukost och lite häng innan vi åkte och hämtade Kims hund som skulle vara hos Jeanette och Anders ett par dagar. Lördagskvällen kom även Sascha på besök och vi grillade och åt gott.

Söndag

Idag söndag så åkte Jeanette in tidigt och jobbade. Anders och jag hängde vid poolen i princip tills jag åkte in till Centralen för att sätta mig på det här tåget. Nu är klockan 20.50 och det är drygt en timme innan jag är hemma. Det blir bara att packa ur väskan och krypa till kojs!! I morgon är det arbete som vanligt.

Det är alltid roligt att åka iväg men så skönt att komma hem och få sova i egen säng. Borta bra men hemma bäst! 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén