Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

På väg till Stockholm

Då var man än en gång på resande fot, det känns inte allt för länge sedan man var iväg. Nu är jag på väg till Stockholm för att få uppleva en konsert och lite härlig musik i morgonkväll.

Live Konsert

Återigen så ger Peter Friestedt oss Westcoast nördar något utöver det vanliga. Denna gång så är det Bill Champlin som är med och för den som kan sin musikhistoria kanske han inte behöver någon närmare presentation. För er andra kan jag säga att förutom ett antal soloplattor så var han medlem i den legendariska gruppen Chicago under ett par år. Förutom detta så har han gruppen Sons Of Champlin som är ute regelbundet och turnerar.

Friested och CWF

Fristedt som startade CWF som förutom honom själv så består den konstellationen av ovan nämnda Champlin men också Joseph Williams, en smått duktig sångare som tyvärr fått förhinder för denna Sverige jeour då han är ute med Toto som Lead sångare. Ersättare för Williams blir ingen mindre än Frank Ådahl. Är övertygad om att Frank fixar detta galant då han tillhör en av Sveriges bästa röster.

Magiska musiker

Har hört alla dessa live men det kommer garanterat att bli en minnesvärd kväll. Resterande musiker som kommer att stå på scen är Johan Granström på bas, Klas Anderhell på trummor och Stefan Gunnarsson på keyboard och sång även han. Konserten är på Fasching som för mig är en av de grymmare konsertlokalerna i Stockholm. De spelar även i kväll 14/6 och i morgon den 15 juni. Då jag och mina vänner kommer att vara på plats.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén