Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Två veckor kvar av semester

Nu är det ungefär två veckor kvar av semester, och jag vill påstå att det inte alls känns pjåkigt att börja arbeta igen efter ledigheten.

Vädret är magiskt och husbilen rullar på som den ska. Just nu har jag parkerat vid Högakustenbron och tänker sova en natt här. Det fanns ett par tomma parkeringsplatser för husbil att välja bland. I morgon åker jag vidare mot Söderhamn och Ljusnefors Camping och möter upp Linn & David med familj.

Gårdagen var jag på musikfest i Österstrinne och det var fantastisk väder och trevliga människor. Mycket troligt att det blir ett besök igen nästa år. En musikalisk blandning som passar flera smaker och att vädret var på topp gjorde att eftermiddagen och kvällen blev perfekt.

Det blev relativt sent och jag tog en ordentlig sovmorgon för att orka köra vidare senare på eftermiddagen. Redan vid lunch så kände jag mig pigg nog för att åka vidare söderut.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén