Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Snart dags att plocka fram husbilen

För ganska exakt ett år sedan så köpte jag en husbil. Det var en stor grej för mig som framförallt varit utan bil sedan 1995 men också inte riktigt varit någon campingkille.

Husbil

Nu visade det sig att det passade mig utmärkt. Visst det blir en omställning och ett fordon som behöver tas om hand och skötas om. Nu är det snart dags att plocka ut husbilen ur vinterdvalan. Den har haft det torrt och bra där den stått så mest troligt så blir det inga större problem.

Hur den haft det får jag se om en vecka ungefär, lördag eller söndag så kommer den att hämtas. Sedan blir det service på den och besiktning, förhoppning är att allt går som det ska. Det är alltid saker som behöver fixas för att kunna ge sig ut på vägarna.

Semester med husbilen

Sedan ligger sommaren framöver med allt vad det kan innebära. 2017 så bar det iväg upp till fjälls och Dikanäs och Kittelfjäll för lite släktbesök. I år så kommer skutan mest troligt att gå söderut.

Min semester blir under veckorna 27-31 och minst tre av dessa så kommer jag att åka iväg med husbilen på någon längre sträcka. Planerar detta inte så mycket utan det får bli som det blir. Det är praktiskt att bara packa in sina prylar, fylla upp kylen och dra iväg.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén