Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Söker du efter musik

Har du liksom jag ett stort musikintresse och söker regelbundet efter musik att köpa? Nu för tiden så minskar möjligheterna att köpa skivor i fysiska butiker. Som tur är så finns det ställen online där man kan hitta både ny och äldre musik.

Musikentusiater

Även om det finns ett antal entusiaster kvar som säljer skivor i butik så kan det vara svårt att hitta det man är ute efter. Det kan även vara så att man sitter på en bra samling som man inte vill sälja. WestcoastAOR kan vara riktigt svår att hitta ibland då det inte trycktes upp så många exemplar av en del klassiska plattor. 

Är du som jag intresserad av att fortfarande köpa musik i fysisk form så finns det bra möjligheter tack vare Internet. 

Köp musik online

Som tur är så finns det platser online där man kan hitta en hel del rariteter. Följ denna länk: Search 18 million records at MusicStack så hittar du mest troligt det du letar efter i musikväg. Du kan även söka efter det du har ett intresse av. Använd det sökformulär som finns här nedan så kommer du direkt till de resultat av din sökning!

Det är bara en förmedling till andra som säljer musik online. Jag tar inget ansvar för hur affärerna görs på MusicStack.

Sök musik här


WestcoastAOR


Hör av dig

Jag hoppas du hittar det du söker och kommentera gärna eller kontakta mig för att meddela hur det gick för dig! Detta är ett försök till att hjälpa andra att hitta sina gamla favoriter både på vinyl men också CD.

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén