Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Resa till Rom – Del 1

Börjar att skriva detta inlägg på planet och vår resa till Rom. Det företag jag jobbar för beslutade att förlägga årets Kick Off i Rom. Har jag sagt att jag arbetar på världens bästa företag? Nåväl, nu är vi på väg och flyget från Örnsköldsvik gick 06.25 så det var att kliva upp i god tid då flygtaxin hämtade upp mig 05.10!!

Nu har jag inga större problem med att kliva upp och trots arla morgonstund. Samt att min väckare var ställd på 04.40 så vaknade jag 04.20 pigg och mört som en kry. Flyget från Örnsköldsvik gick som planerat och när vi kom till Arlanda fick vi ta en transferbuss till utrikesterminalen. På så sätt smidigt slippa säkerhetskontrollen en gång till.

Nu har vi flugit en stund och klockan blev precis 10.00 och planet beräknas landa 11.35 i Rom med ett gradantal på +24 grader och sol. Inte alls illa även om vädret hemma såg ut att bli riktigt bra. Vi kommer att som företag gå igenom lite saker på söndag. Jag är övertygad om att vi kommer njuta och ha det gott hela vår vistelse. 

Har aldrig varit i Rom tidigare så för mig personligen så kommer detta att bli en ny upplevelse. Vi kommer att få en visning i Vatikanens Museum och det kommer att bli andra säker helt fantastiska upplevelser i den här staden.

Fortsättningen kan du läsa här!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén