Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Resa till Rom – del 2

Vi landade säkert på Leonardi DaVinci flygplatsen i Rom och det tog ett tag innan vi fick vårt bagage. Men när vi alla hade våra resväskor så knatade vi mot utgången där en guide stod med en Brath-skylt.

Fredag

Transferbuss till vårt hotell med guide som visade oss till hotellet. Efter vi checkat in så letade vi upp en bankomat där den som ville kunde ta ut lite Euro. En bit längre upp på gatan hittade vi en pizzeria där vi slog oss ner vid uteserveringen och åt lite pizza och drack några kalla.

En kort tur i närområdet och dag blev till kväll där hela gänget samlades på en förutbestämd restaurang där vi hade bokat bord och åt en fantastisk Italiensk måltid.

Lördag

Inte allt för tidig uppgång då vi skulle gå iväg vid 09.00, så en god frukost på hotellet innan vi gav oss ut på Roms gator. Ett gäng gick i väg till något berömt spelmuseeum medans andra fick uppleva en guidad kyrkovandring med Aaron som hade utlovat antiklimax! Den guidade turen var hur grym som helt men tack vare att Vatikamuseum och Sixtinska kapellet stod på tur så uteblev antiklimax just då.

En rask promenad bort mot Vatican staten och en guidad visning av museet var så där, vissa kan ha tyckt att det var ok medans andra var mindre nöjda. Nåväl efter en titt i Sixtinska så vandrade några hemåt och några tog buss och spårvagn. Lite välbehövlig vila och en svalkande dusch så gick vi ute för att käka gott!

Staty Vatican Museet Rom

Söndag

Denna dag var vigd för utbildning och genomgång av Magnus, vi arbetar på ett väldigt speciellt företag där gemenskap, värme och glädje för sitt arbete och kamrater är viktiga.

Även denna dag innehöll både god lunch och en middag utöver det vanliga. Har man aldrig upplevt Italiensk mat på en restaurang i Rom så är det att rekommendera. Kan säga att ingen gick från restaurangen hungrig!! Både lunch och middag.

Tänker inte gå in på det som diskuterades utan kan bara konstatera att jag än mer älskar mitt jobb och det företag jag arbetar för!! Tack Magnus och Maria för den förmånen!!

Måndag

Vaknade i god tid för frukost och avgång av transferbuss till flygplatsen. Lite gott käk hann vi med innan vi bordade planet som skulle ta oss till Stockholm Arlanda. Nu när jag skriver detta så är klockan 17.36 och vi landar på Arlanda strax efter 18.00.

21.30 går vårt flyg till Örnsköldsvik och vi lär vara hemma i stan någon gång vi 23.00, 23.30. I morgon är det arbetsdag och livet kommer att rulla på som vanligt. Ett stort tack till världens bästa företag Brath AB och till alla underbara arbetskamrater!

Bilder från resan hittar du här!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén