Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Ny WestcoastAOR musik

Från gång till gång så blir man så där riktigt överraskad. Framförallt när det kommer ny WestcoastAOR musik. Visst det släpps regelbundet musik men när en av ens favoriter från förr går ihop igen och spelar in ny WestcoastAOR musik så hoppar hjärtat till en extra gång.

Medlemmar i King of Hearts

King Of Hearts är en konstellation av sångaren Tommy Funderburk och gitarristen Bruce Gaitsch. Var för sig så har dessa herrar en fantastisk karriär och nu så går de ihop igen för att släppa en ny platta. Genom Kickstarter så samlar de ihop det som krävs för att kunna slutfölja och ge ut en helt ny produktion.

Tidigare skivor

Senast dessa herrar gjorde något tillsammans var 1997 då plattan No Matter What släpptes. Men det är produktionen från 1989 som man förknippar mest med gruppen. Med en imponerande lista på duktiga musiker som medverkar så ser vi fram emot den som nu kommer att släppas. Detta kommer mest troligt att ske under 2019.

Fantastiska musiker

Bruce Gaitsch har varit och är en flitigt använd låtskrivare och gitarrist, Madonna bland annat har nyttjat hans kunskaper. Tommy Funderburk är inte så pjåkig heller. Med en gudabenådad sångröst och duktig låtskrivare så har han medverkat på mängder med alster på stora Amerikanska artister skivor. Första gången jag upptäckte honom var på den klassiska AirPlay plattan med David Foster och Jay Graydon. 

Bidra via Kickstarter

Nåväl, det är oerhört trevligt att dessa gentlemän gör något tillsammans igen och det blir oerhört intressant att lyssna på slutresultatet. King Of Hearts är en mycket intressant grupp för den som gillar WestcoastAOR så om du vill hjälpa till så gå till deras Kickstaret kampanj och bidra. Det finns flera möjligheter att bidra, från att få nedladdningsbar tillgång till plattan. men också fysiska CD eller varför inte ett VIP pass till någon av de konserter de kommer att genomföra.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén