Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Köpa skivor hos MusicStack

Köpa skivor! Är det något som du fortfarande gör? Musik är något som vi gärna lyssnar på och vi har alla våra olika sätt att konsumera musik. Med dagens teknik så kanske de flesta lyssnar på Spotify

Anda gillar fortfarande att lägga på en vinyl och höra knastret innan musiken sätter igång. Andra väljer att spela musik via CD. Oavsett så är det härligt att lyssna på musik, spelar inte så stor roll hur man lyssnar, huvudsaken att man lyssnar.

Som du kanske redan förstått så är det Westcoast AOR som är den genren som jag brinner för. Många kanske inte har så stor koll på vilken typ av musik det . Jag har i ett tidigare inlägg försökt förklara vad det är frågan om.

Nu kan du om du vill köpa musik via MusicStack som är en online tjänst med massor av musik, du hittar både WestcoastAOR och annan typ av genrer!! Klicka på bilden för att komma vidare för att söka och lägga din beställning!!

Köpa skivor - Westcoast AOR på MusicStack

Detta är en förmedling och jag säljer inte således musik genom denna tjänst. Alla affärer görs mellan dig som kund och den du handlar av. Försök vara så specifik som möjligt när du gör din sökning och du har senare möjlighet att kunna förfina din sökning genom att välja om du bara vill se Vinyl alternativt CD. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén