Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Första natten i husbilen och förkylning

Det händer inte ofta att jag råkar ut för någon form av förkylning, men ny fick jag något som däckade mig! Hämtade husbilen i fredags den 10/5 och allt gick enligt planen!

Hade förvisso känt mig lite småhängig redan på torsdag men skam den som ger sig. Husbilen skulle hämtas på fredag så var det bestämt. Polare Uffe hämtade upp mig efter arbetet och vi åkte ut dit husbilen stått över vintern. I med det nyladdade batteriet och bilen startar på en gång. Allt är precis som då jag lämnade den i höstas. Åkte direkt på Cirkel K och fyllde på vatten, kollade så att allt var som det skulle med bilen.

Pratade med goda vänner en bit utanför Örnsköldsvik och det blev bestämt att jag åker ut och hälsar på lördag till söndag. En lagom första tripp med husbilen. Lördagen så bar jag ner de saker som jag behöver i bilen och som jag köpt under vinter. Sedan åkte jag bort till Jula för att köpa lite saker som jag var i behov av. Lite pyssel på Coop parkeringen innan jag fyllde på kylen då jag ändå stod där.

Träffade även på de jag skulle hälsa på senare under dagen. De var på väg hem så jag skulle bara fixa några små saker så skulle jag åka ut till dom. Väl på plats hos mina vänner så blev det en helkväll med massor av musik och god mat. En skön natt i en varm husbil så blev det söndag. Hade ju känt mig hängig sedan torsdag men söndag då jag åker hem så förvärrades förkylningen. Nu är det tisdag och jag var hemma i går och idag, mest troligt så blir det en sjukdag till i morgon då jag inte är på topp än.

Tycker det är så oerhört tråkigt att bara ligga hemma och vara sjuk. Nu går det ingen nöd på mig. Jag har allt jag behöver och slötittar på TV.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén