Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Då är husbilen såld

Efter många om och men så har jag äntligen sålt husbilen, det tog betydligt längre tid än jag räknat med. Men nu så är den hämtad och betald. Skönt är bara förnamnet på det känslor som jag har.

Det var i början av mars som jag la upp en annons på Facebook och något senare som jag la en annons på Blocket. Den 25 april skrev jag ett inlägg här på bloggen om att jag skulle sälja husbilen. Sedan dess så har det bara rullat på. Sov i den under midsommarhelgen! Det blev även två veckor till under min semester.

Då inga presumtiva köpare hört av sig så blev min plan att jag skulle besiktiga den 31 augusti och sedan ställa av den och låta den stå hos PJ Husvagnar i vinter för att annonsera ut den igen i början på 2021 med ett lägre pris. Men så i söndags den 16 augusti så ringde det en som var intresserad. På måndag efter 16.00 kom dom upp från Bollnäs och tittade på bilen. 20.00 så åkte dom iväg med husbilen, betalat och allt klart!!

Det är helt fantastiskt att den är såld. Jag avbokade besiktningstiden och har betalat av husbilslånet som jag hade. Nu behöver jag inte fundera något mer på detta!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén