Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Till Salu!! Bürstner Delfin T680

Säljer nu min superfina husbil Bürstner Delfin T680.

Sommaren kommer för de flesta att se annorlunda ut detta år på grund av Corona pandemin. Finns det planer på att semestra runt i Sverige så kan husbil vara ett väldigt bra alternativ.

Annons på Facebook

Ta en titt på min annons på Facebook och fundera om detta kan vara ett alternativ för er. Har fler bilder på husbilen om någon vill se, bara att höra av er! Har under de senaste tre åren fått uppleva många härliga resor med husbilen.

Första sommaren så var jag mycket på hemmaplan för att testa hur husbilslivet fungerade. Hade ingen erfarenhet av campinglivet så jag kände att jag var tvungen att lära mig hur detta fungerade innan jag jag mig iväg på någon längre resa.

Då jag köpte husbilen

2017 var ju året då jag köpte husbilen och den sommaren så hann jag i alla fall med en resa upp till Dikanäs – Kittelfjäll – Malå för att hälsa på lite kusiner. Det var inte toppenväder men vad gör väl det när man kan sitta i en varm och skön husbil.

Året därpå så sov jag i husbilen under hela min semester, 5 veckor. Det blev en tripp runt i kring min hemort Örnsköldsvik innan det bar iväg ner till Motala där min brorsdotter bodde då. Sedan åket jag till Stockholm och kära vänner. 

Vi tog en fyra dagars tripp upp till Dalarna och hade det väldigt trevligt. Väl hemma i Örnsköldsvik så började arbete igen och husbilen nyttjades på helgerna fram till september då den ställdes bort för vintern.

Förra sommaren

Förra året så åkte jag och en kompis först upp till Lycksele för en natt på camping och senare upp till Tärnaby och Hemavan. Vår plan var att övernatta i Kittelfjäll så vi åkte över Norge för att ta oss tillbaka till Sverige och Kittelfjäll. Oerhört vacker väg.

Väl framme i Kittelfjäll så lagade vi god mat och underhöll oss själva med bra musik i husbilen. Dagen därpå så var det strålande sol så vi åkte runt i byn och jag guidade min polare! Senare på dagen blev det hemfärd.

Väl hemma i Örnsköldsvik stod besiktning av husbilen på tur och jag bokade även gaskontroll. Fick blankt papper på allt vilket kändes väldigt skönt. När jag väl ställde bort husbilen för vinterförvaring så kände jag att efter tre säsonger så var jag rätt nöjd. Inte less på något sätt utan nöjd med vad jag fått uppleva och en tanke på att sälja min husbil började gro.

Nu står vi där mär beslutet är taget och min husbil är till salu. Om du är intresserad så hör gärna av dig så berättar jag mer.

Annons även på Blocket

Nu finns även husbilen ute som annons på Blocket!Den är identisk med den på Facebook men når ut till en större skara människor. Även om du inte är intresserad av att köpa den så skulle jag bli glad om du skulle vilja sprida min annons. Både den på Blocket och på Facebook!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén