Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Brittsommar

Brittsommar kallas det då det blir varmare någon period under hösten. Det känns som om det är de allra sista andetagen som sommaren tar innan det blir höst på allvar.

Vackert väder

Med 15 grader plus utomhus just nu så kan man absolut inte klaga på vädret. Så ser det ut i Örnsköldsvik just nu den 14 oktober. Kommer att ge mig ut i det vackra vädret för att få njuta lite av värmen. 

Efter denna sommar och semester som vi haft så blev vi lite bortskämda och någon tyckte det blev höst alldeles för snabbt. Nu får vi passa på att njuta en sista gång innan vi går in i en helt annan årstid.

Räckmackans dag

Det är även räckmackans dag idag om någon mot föräntan hade glömt detta. Kommer strax att knalla ner på stan för att med goda kamrater ta en räkmacka och fira detta. Tyvärr så är alla uteserveringar inplockad så vi får nog sitta inomhus på något cafe. 

Nåväl, det kommer att bli smaskigt och så får mannar en skön promenad efteråt för att njuta lite extra!

Skön promenad

Innan räckmackan så blev det en skön promenad i det varma vädret. Gick ner mot inre hamnen och kollade upp Markus Näslunds bygge. Har inte sett något där sedan de började att riva de gamla saltmagasinen. 

Naturligtvis så blev det lite bilder på hur det ser ut idagsläget. Ska bli spännande att följa bygget. Får återkomma med mer bilder hur det fortskrider!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén