Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Härligt med semester

Snart har två veckor gått av mina 5 veckor av ledighet. Det är härligt med semester och få koppla ifrån arbetet totalt. Strålande sol och värme gör det hela mycket behagligt.

Mina första semesterdagar har jag varit hos min kompis Uffe, har en plats för husbilen som jag sover i och vi har haft det hur bra som helst. Värmen är skön för kroppen och man trivs med tillvaron.

Vi har reglat och tilläggsisolerat en vägg på hans stuga och nu är all panel på plats. Som vanligt så kör vi på tills solens strålar når väggsidan. Då blir det för varmt att arbeta, då kan det bli en flottetur ut på sjön.

Nu är det altanräcke som står på agendan och alltmer förberett så det borde inte vara några större problem med att spänna upp det vindnät som är planerat som räcke runt om den altan vi byggt på i 3 år.

Efter helgen så återstår 3 veckor av semestern och då kommer jag att ge mig ut på en tripp med husbilen. Mest troligt så blir det en tripp till Motala – Bergs Slussar – Stockholm. Min sista semestervecka så blir det besök i Dalarna med kamrater från Stockholm.

Den 6 augusti är det dags för arbete igen och det känns helt ok. Att få arbeta är något som jag trivs med. Jag ser semestern som en förmån för det arbete som man lagt ner under hela året.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén