Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Bästa WestcoastAOR släppen 2018

Året börjar närma sig sitt slut med stormsteg. Det är hög tid att visa vilka jag tycker är det bästa skivsläppen under 2018. Jag kan mycket väl ha missat någon. Och de må vara hänt.

Här så följer den lista på de som släppt en grym platta under 2018.

Då ser vi framåt under 2019 att det kommer att släppas massor med ny spännande WestcoastAOR musik som jag kommer att få skriva om och få fler att upptäcka denna fantastiska genrer.

Det har som sagts släppt en hel del musik under 2018 och en av de stora överraskningarna var Perfect Plan. Framförallt för att de är från min hemstad Örnsköldsvik och de är riktigt goda vänner.

Det visade sig bli en stor succé och nu väntar i alla fall jag på en uppföljare. Även om jag gärna köper fysiska skivor med mina favoritartister så tycker jag att Spotify är ett bra komplement till musiklyssnandet.

Jag har lagt upp ett antal spellistor med WestcoastAOR relaterad musik. Har även lagt upp tio i topplistor med det bästa från 2014 och varje år tills idag. Du får mer än gärna gå in och följa mina spellistor.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén