Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Att bo i Örnsköldsvik

Jag har sedan 1992 bott i Örnsköldsvik och har trivts väldigt bra i denna stad. Innan jag flyttade så bodde jag i ett litet samhälle som heter Långviksmon ungefär 5 mil i härifrån. Det var arbete som gjorde att jag flyttade och ångrar inte detta.

Nu har jag haft turen att både fått en bra lägenhet i centrala stan och haft arbete mest hela tiden. Det är egentligen bara två omgångar då jag gått arbetslös under några längre perioder. Senast jag blev arbetslös så ledde det till att jag startade eget företag som jag drev i nästan 3 år. 

Nu så har jag arbetat på samma företag i snart 6 år och trivs som fisken i vattnet. Jag har inga som helst planer på att flytta då jag rotat mig bra i staden. Företaget jag arbetar på har vuxit enormt de senaste åren och faktiskt lockat personer att flytta hit till Örnsköldsvik och jobbar för oss nu.

Finns det planer på att flytta och ni söker lägenhet i Örnsköldsvik så kan jag rekommendera att göra en intresse anmälan hos Örnstaden AB som en kompis driver. Han äger ett hundratal lägenheter och det brukar finnas lediga lägenheter i Örnsköldsvik lite nu ock då. Genom att meddela sitt intresse så kan ni få information om lediga lägenheter i Örnsköldsvik.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén