Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Arbetet på företaget Brath AB

Arbetet går framåt på Brath AB kan man lugnt säga, sedan start i Januari 2013 så har vi vuxit. Inte så det knakar utan det känns som en naturlig del för ett företag som vill växa.

Arbetet fortsätter

Arbetet på Brath AB

Brath AB

I och med att vi växer så behöver vi mer lokaler och här hemma i Örnsköldsvik så har det löst sig så bra med våra hyresvärdar. Vi hushåller över hela översta våningen på Lasarettsgatan 12 nu. I dagsläget är vi 18 personer som jobbar med olika saker varav 4 sitter på ett kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Brath AB har knoppat av sig i två ytterligare företag, Brath Business Accelerator AB som kommer att hjälpa företag att få en skjuts framåt. Sedan har vi Brath Distanshandel AB där det bedrivs e-handel. I dagsläget finns två webbutiker – Gardenhome.se och Doftljusbutiken.se som vi ska se till att de växer och blir större.

Kick-off med arbetet

Till helgen kommer vi att åka på Kick-off med företaget och det kommer att bli så kul att få åka iväg med arbetskamraterna och göra något annat än vad man gör dagligen. Förra årets Kick-off var vi 7 stycken och i år blir vi 17 som åker, det är lite skillnad 🙂 Gålsjö Bruk är vårt mål och där kommer vi garanterat trivas, det blir både nytta och nöje! Framförallt kommer vi att lära känna varandra ännu bättre! Att tillsammans göra saker förutom arbetet stärker både oss som personal och företaget, vilket gör att vi blir framgångsrika.

Ja, nu börjar hösten kännas av och vi minns sommarens värme med glädje, fortfarande är det hyfsad värme ute. Idag har det varit en sådan dag då man kunnat ha balkongdörren öppen till kl 21 utan att känna av det. Sommaren är inte riktigt slut än, den hänger nog kvar ett litet tag till!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén