Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Warren Wiebe

Vet inte riktigt när jag hörde honom för första gången, men hans röst var/är väldigt speciell och den genomsyrar en ärlighet och griper tag om hjärteroten på något sätt som är svår att förklara. I alla fall så lämnade Warren Wiebe oss alldeles för tidigt, den 25 oktober 1998.

Tom_Snow-Original_Demos

Tidigare hade Warren jobbat med en massa duktiga människor i Los Angeles, bland annat David Foster, Quincy Jones, Burt Bacharach, Celine Dion… ja, listan kan bli hur lång som helst. Han fick den äran att sjunga på Celin Dions bröllop och hon lär ha sagt att om hon skulle välja duettpartner så var alltid Warren hennes första val. De spelade in en duett ”Listen To Me” med Celine Dion för filmen med samma namn. Men den blev aldrig officiellt släppt på någon skiva.

Under februari så släpper Conante & Sonante ytterligare en platta med demolåtar och Warren Wiebe på sång. Denna gång är det Tom Snow som står för låtar, Original Demos heter skivan och tidigare har Steve Dorff gjort en liknande platta. Lyssna på ”I Never Stopped Loving You” från den plattan via youtube här nedanför. Det verkar finnas en hel del demo material med Warren så förhoppningsvis kommer det fler skivor som dessa.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén