Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Välkommen till WestcoastAOR på Facebook

Förutom att jag skickar vidare mina besökare från min adress westcoast-music.com till min WestcoastAOR sida på Facebook. Nu har det tillkommit en sida för den som vill få än mer information om denna fantastiska genre som det är.

Det är inte så många medlemmar i dagsläget och det är inte intentionen att bli flest i denna grupp utan de som faktiskt är intresserad av WestcoastAOR. Önskar du gå med så är det bara att följa länken här nedan. Skicka sedan en förfråga och jag addar dig till gruppen.

Westcoast och AOR är något som följt mig sedan i mitten på 70-talet. Ja, jag vet att det är galet länge sedan och många av de musiker som var aktiva då har gått ur tiden. Men det fanns många som var i min ålder och även yngre som redan musicerade på den tiden och gjorde det riktigt bra.

Westcoast AOR Favoriter på Facebook
Westcoast AOR favorites
Facebook-grupp · 13 medlemmar
 

Gå med i grupp

 

Share your WestcoastAOR favorites, keep calm and be kind in this group! Admin will block people who not behave as normal!!

This group is a part of http://www.westcoast-music.com

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén