Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Underbar lördag i Augusti

Måste bara få skriva om dagen som varit. Äntligen har jag kommit mig för att packa en liten ryggsäck med vatten, lite kokta ägg och några mackor för att ge mig upp på Åsberget och Gula Leden. Mötte upp en kamrat på vägen som sällskap.

Det är helt magiskt att vi har naturen så nära in på knutarna. Totalt blev det en promenad för mig på 6,78 kilometer. På drygt två timmar så tog vi oss nästan till toppen på berget. Solen strålade när hi tog oss upp efter leden. En kort vattenpaus på ungefär halva vägen och sedan så knallade vi vidare mot vårt mål, vindskyddet.

Väl på plats så smakade äggen, mackorna och vattnet fantastiskt. Efter en stunds snack om livet och allt vi gått igenom så började vår vandring hemåt. Med stumma ben så tog vi oss ner till våra vägar skildes då min kamrat bor åt andra hållet. Jag knatade på ner mot stan med trivsam musik i öronen. Väl hemma så blev det en skön dusch och nu är det vila i soffan som gäller!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén