Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Thierry Condor

Sitter så här på söndag förmiddagen och lyssnar på Thierry Condor, en artist som i flera år varit aktiv i schweiziska studios och på scener runt om i landet, han är väl känd för en bredare publik från hans tv-framträdanden på 90-talet i sitt hemland. Hans senaste soloalbum ”Stuff Like That” erbjuder en kombination av ungdomlig röst, teknisk mognad, vilket skapar något tilltalande nytt.

Albumet innehåller Thierry’s unika röst med låtmaterial av legendariska låtskrivare som Tom Snow, Randy Goodrum, Steve Lukather, Donald Fagen, Bill Champlin och många fler. Producent för detta album är Urs Wiesendanger som lyckats få med välkända Amerikanska musiker som trummisen John JR Robinson, pianisten Russel Ferrante och gitarristerna Chris Camozzi och legendaren Jay Graydon.

Om du vill läsa mer om Thierry Condor kan du surfa vidare till min sida om Westcoast/AOR musik, här är en länk till just sidan om Thierrys nya skiva! Det finns massor med information om allt nytt som händer inom Westcoast/AOR genren, men också recensioner på gamla godingar, som är ett måste för dig som verkligen gillar denna typen av musik. Så gå in och kolla på Westcoast/AOR Music om du känner för det!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén