Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Stockholm och Michael Ruff

Michael Ruff - Once In A LifetimeHej och hå, vad fort tiden går… tyckte det va alldeles nyss jag såg att Michael Ruff skulle spela i Stockholm på Fasching under pingsthelgen.

Började genast att planera inför denna helg, kolla tågtider, ansöka om ledighet om det skulle behövas. Förvarna bekanta i Stockholm att jag kommer och hälsar på, perfekt att ha någonstans att bo när man åker ner!! TACK!! kära vänner! Och nu är helgen snart här, jobbar i morgon och går direkt ner till Resecentrum strax före 16.00 och tar ett tåg som går direkt till Stockholm utan byte, bara det är ju så skönt.

Vem är då Michael Ruff undrar kanske ni? Han är en amerikansk artist, låtskrivare och keyboardist. Han har spelat med bland annat Chaka Kahn, Lionel Richie, Kenny Loggins och Gino Vanelli för att nämna några. En mycket duktig och talangfull musiker som jag lyssnat på sen början på 90-talet. Han har släppt runt 8 plattor och har turnerat och spelat i Sverige tidigare. Nåväl på söndag så spelar han på Fasching i Stockholm och om jag får önska en låt så är det ”Once In A Lifetime” som jag tycker är lysande!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén