Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Steve Perry

Som vi har väntat och funderat på när och om Steve Perry, legendariska sångare från gruppen Journey skulle komma tillbaka och släppa någon ny skiva.

Senast denne man var aktuell var 1994 då skivan For The Love Of Strange Medicine släpptes. Innan det så var det 10 år 1984 som Street Talk släpptes. Perry hade då tidigare gjort succé i gruppen Journey där han började 1978 och med den äran!

Den röst som en gång formade ett av världens största band är tillbaka. Bara för ett par dagar sedan så meddelades det att nytt album är på gång och en singel är redan släppt, No Erasin’. Hela plattan släpps den 5 oktober och hypen är väldigt stor och singeln är lovande!

För mig så är detta en av de större händelserna inom WestcoastAOR och vet att det är många som håller med mig. Steve Perry har bland de bästa rockrösterna och förvånansvärt så verkar den fortfarande hålla hög klass.

Det ska bli intressant att se om det blir någon följande turné på skivsläppet och hur den tas emot. Orkar den 69 årige Perry hålla igång en publik i två timmar och klarar hans röst av det. Det är en sak att göra en studioinspelning och en att sjunga live i två timmar.

Nåväl, det är grymt spännande att detta sker och AOR och Westcoast vänner runt om i världen är förväntansfulla på den nya plattan med Steve Perry.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén