Jun 042014
 

Senast jag skrev något i bloggen var den 4 april och vi hade precis gått över till sommartid, nu börjar jag räkna ner dagarna till semester. Det är inte klokt vad tiden går, tyckte det var inte allt för länge sedan det var vinter och kallt. Nu blir dagarna varmare och varmare. Förhoppningsvis så kommer det upp en markis över min balkong på fredag, då får det vara hur soligt som helst hela sommaren. Jag är ju ingen solfantast, trivs bäst i skuggan. Älskar värmen men just direkt sitta i direkt sol tycker jag inte om.

Perfekt att få lite skugga på min balkong som har sol hela eftermiddagarna och kvällarna. Ett par sköna stolar så kan man sitta där trots att det kan vara stekande sol där efter lunchtid. Nåväl, ett antal jobbdagar kvar, 10 stycken närmare bestämt, sedan blir det 5 veckors semester med allt vad det innebär. Vila, rekreation, umgås med vänner och koppla av så mycket jag bara kan. Hoppas det blir en bra sommar!!

Sorry, the comment form is closed at this time.