Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Sommar och semester 2019

Det är den 24 juli och jag har en och en halv vecka kvar av min semester! Hittills så har det varit fantastiska dagar med en hel del mil med husbilen!

Jag började min semester som vanligt ute hos kamrat Ulf och hans sommarställe! Vädret bar väl inte det allra bästa men några dagar med sol blev det. Och så några turer på flotten. Semester för mig är inte att behöva åka iväg allt för långt utan jag kan gärna vara på ett och samma ställe under en period. Njutning och avkoppling är något som jag har behov av.

Solnedgång på Komnäsudden

Resan gick vidare ner till Skuleberget och några dagar med släkten. Broder Leif med familj var på plats och det blev tre dagar med mys i hjärtat av Höga Kusten.

Solnedgång vid Skuleberget

Efter besöket där så åkte jag upp mot Skorped och Byvattnet där kompis från Stockholm har sina föräldrar. Vi hade pratat om att göra en tripp upp till fjälls. På söndagen så åkte vi först till Lycksele och checkade in på en camping i Kattisavan.

Måndagen så tog vi oss till Tärnaby och Hemavan. Därifrån så åkte vi över norska gränsen för att ta oss till Kittelfjäll och övernattning där. Se bilder här nedan med vad vi fick uppleva. På tisdag åkte vi tillbaka till Byvattnet.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén