Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Snart dags att plocka ut husbilen

Det gick snabbt från vinter till vår och nästan sommar!! Det är 15 grader varmt ute och vi är bara i slutet på April. Man blir sugen på att plocka ut husbilen då det är sånt här väder.

Det blir först den 10 maj som husbilen får lämna sitt vinterboende. Denna gång kommer det mest troligt att gå smidigare. Nya däck, nytt batteri och en besiktigad husbil som direkt går att ge sig ut på vägarna. Gasol finns och det är bara att fylla på med färskvatten och ge sig iväg på äventyr.

Förhoppningsvis så kommer det flera härliga helger innan semestern startar. Veckorna 27-31 så blir det ledighet för min skull och inga storslagna planer än så länge på vad som ska hända. Något trevligt blir det säkert. Kommer att vara ute på Komnäsudden första veckorna om inget annat händer.

Förra sommaren var ju magisk om någon har glömt. Sov hela fem veckor i husbilen och hoppas på att göra detsamma detta år. Detta blir min tredje säsong med husbil och jag är så nöjd att jag köpte den. Det enda som jag planerat att göra med bilen är att byta olja och filter.

Skulle jag hitta solpaneler till ett bra pris så kanske jag slår till på detta och monterar detta på taket. Det skulle underlätta för fricamping att vara självförsörjande med ström på detta sätt. Det kostar lite för mycket än för att det skulle vara värt investeringen.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén