Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Sista veckan av semestern

Idag är det söndag och nu väntar min sista semestervecka. Den kommer att tillbringas till en början i Dalarna med goda vänner.

Befinner mig i Täby och i morgon måndag så åker vi upp till Mora och bor på camping där, vi drar oss vidare till Orsa och ska bo på den camping som är känd från TV med Kalle Moareus. Sista natten så bor vi på Leksand Park innan vi tar oss tillbaka till Täby på Torsdag.

Mest troligt så åker jag hem till Örnsköldsvik på fredag för att packa ur husbilen efter denna tripp. Har sovit i husbilen sedan jag gick på semester så det har blivit några dygn. Kommer att kännas konstigt att sova i sängen hemmavid igen.

Det har varit en helt magisk sommar med väder som vi sällan få uppleva i Sverige. Snart så gäller det att kliva in på kontoret och kicka igång arbetshjärnan igen, känns faktiskt inspirerande att få börja arbeta igen.

Måndag 30/7

Nu har vi nått Mora som är en av de destinationer som ska besökas under vår resa i dalarna! En fantastisk mysig stad med en grym fyrstjärnig camping. Det roliga var att de ringde igår och frågade om det var ok att flytta två platser bort. Detta visade sig vara den bästa platsen på campingen enligt alla vi fyra som anlände.

Det är typ 8 meter till badplats och sista stolpen mot en grönskande park med flera träd som kommer att skugga husbilen i morgonbitti. Nu försöker vi njuta så mycket vi orkar och ska snart förbereda middag för kvällen!! Lunchen fixades i husbilens ugn och middagen är förberedd så den ska också värmas i ugnen!

Tisdag 31/7

Vid lunchtid så anlände vi till Orsa och den legendariska campingen där Moraeus med mera har spelats in! Hade bokad en plats där vi parkerade bara ett par meter från Orsasjön och en magisk sandstrand.

Onsdag 1/8

Då har dagen kommit så vi landat på vår sista camping på vår turne i Dalarna. Leksand Strand blir vårt hem tills i morgon. Det har varit 3 härliga dygn och 4 magiska dagar med grymma vänner och jag kommer sakna mornarna att vakna upp med dessa människor!

I morgon så blir det färd mot Täby och en natt där innan jag åker mot Norrland och hem. Det har varit hur grymt som helst samtidigt som det ska bli skönt att komma hem och i normala rutiner igen. Har sovit i husbilen sedan första dagen av min semester så vi får se hur det känns att sova i lägenheten!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén