Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Roligt att arbeta!

I maj 2012 beslutade jag mig för att lägga ner mitt företag som varit min inkomstkälla under två år.

20130207-174514.jpg

Med allt för lite inkomster till företaget så såg jag ingen annan utväg. Det är aldrig roligt att stå utanför arbetsmarknaden, men samtidigt så måste man ibland göra val av den sorten jag gjorde.

Under de 7 månader jag gick hemma så sökte jag många jobb, och det som jag funderar mest över är att en del företag som jag sökt jobb hos har inte hört av sig än!! Hur tänker man som företagare… Här lägger jag ner tid, energi på att skriva CV, skicka in en ansökan och sen får man inget besked??

Nåväl, nu blev det ju så att strax innan jul 2012 så fick jag årets julklapp, en anställning!! Och inte vilket jobb som helst. Nu har det gått över en månad och jag trivs som fisken i vattnet, ett jobb som passar mig. Jag är av den uppfattningen att om man trivs på jobbet så utför man ett bättre jobb. ”Älska det du gör” är företagets motto och det känns att jag hamnat rätt!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. nolingo 7 februari, 2013

    Modigt Bengt att ge upp sitt företagande, att till slut inse fakta när det inte funkar och sen gå vidare. Måste vara ett mycket tufft beslut. Kul att det löst sig för dig med nytt jobb. När det som arbetsgivare gäller att svara på platsansökningar så håller jag med dig om att man har ett ansvar och att normalt hyfs gäller även gentemot arbetssökande. /P

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén