Bengt Isaksson

– Blog – Bilder – Musik –

Nytt utseende på sajten

För ett tag sedan så valde Google att prioritera sajter som är mobilanpassade så jag tänkte jag ska inte vara sämre!!

Jag jobbar ju på ett företag som arbetar med sökmotoroptimering och många gånger så försummar jag min egna sajt i och med att jag arbetar med detta dagligen!

Responsiv Design

Responsiv design är något som gör att sajten anpassar sig efter den enhet man använder. Skulle du surfa in på isaksson.eu via en dator så får den ett utseende och en annan om du använder din mobil eller surfplatta.

Det är ett smidigt sätt att surfa på sajter och man slipper hålla på att skrolla till höger och vänster! Hoppas du gillar det nya utseendet på min sajt och jag kommer att anpassa inläggen så att de bland annat får en utvald bild som behövs på detta tema.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén