Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Nytt utseende på sajten

För ett tag sedan så valde Google att prioritera sajter som är mobilanpassade så jag tänkte jag ska inte vara sämre!!

Jag jobbar ju på ett företag som arbetar med sökmotoroptimering och många gånger så försummar jag min egna sajt i och med att jag arbetar med detta dagligen!

Responsiv Design

Responsiv design är något som gör att sajten anpassar sig efter den enhet man använder. Skulle du surfa in på isaksson.eu via en dator så får den ett utseende och en annan om du använder din mobil eller surfplatta.

Det är ett smidigt sätt att surfa på sajter och man slipper hålla på att skrolla till höger och vänster! Hoppas du gillar det nya utseendet på min sajt och jag kommer att anpassa inläggen. Då de bland annat får en utvald bild som behövs på detta tema.

Fler och längre blogginlägg

Skriva oftare och längre blogginlägg är också något som jag bör göra. En blogg bör vara uppdaterad ofta och med inlägg som är av intresse. Av erfarenhet så vet jag att det kan gå långt mellan gångerna som det blir inlägg på olika bloggar.

Jag ska också att försöka skriva längre inlägg. 300 ord är ett minimum för att det ska vara ett okey inlägg. Det är inte alltid lätt att skriva om olika saker. Men man får göra ett försök att skriva mer. Annars kan man alltid komma tillbaka och skriva mer text som är relevant.

Titel och rubriker

Att tänka sig för när man skriver titlar och även använda sig av rubriker är viktigt för att det ska bli ett bra och relevant inlägg. Lägg gärna ner extra tid på att skriva bra texter till din sajt. Det kommer att löna sig i längden. 

Du behöver inte vara författare eller skribent för att kunna skriva. Skriv det som är aktuellt för dig och din situation så kommer det att bli bra.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén