Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Nytt år och nya möjligheter

Så har vi klivit in i 2014, i dag är det precis ett år sedan jag började jobbade på Brath AB. Jag fattar inte att ett år kan så så fort. Nu kör vi igång med ett nytt år och nya möjligheter. Det är med glädje jag välkomnar det nya året och det är spännande att se hur det kommer att bli. Än så länge har jag ledigt då det var/är en sådan jul och nyårhelg denna gång. Med ett par sparade semesterdagar så jag hade möjligheten att vara ledig från 21/12 och börjar den 7/1 igen utvilad som få.

Musikmässigt så förväntar jag mig en del roliga plattor även detta år, Westcoast och AOR musiken slutar aldrig att förvåna och glädja mig. Det släpps massor av bra musik och 2013 var inget undantag, här presenterar jag min lista på några av de som släpptes under året som jag tycker är värda att presenteras. Svårt att avgöra vilken som skulle ligga på plats 1. Så det är är ingen 10 i topp lista utan mer en lista på 10 bra skivor som du måsta lyssna på om du inte redan gjort det.

  • Tom Snow – Original Demos
  • State Cows – The Second One
  • W.E.T – Rise Up
  • Thierry Condor – Stuff Like That
  • The Theander Expression – Strange Nostalgia
  • Robin Beck – Underneath
  • Marc Jordan – On A Perfect Day
  • Fergie Frederiksen – Any Given Moment
  • Earth Wind & Fire – Now, Then & Forever
  • Little River Band – Cuts Like A Diamond

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén