Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Nöjd och glad

Det finns gånger då man inte känner sig tillfreds med sig själv, omgivningen eller vad det nu kan vara. Otaliga gånger så kan man ha funderat på vad man ska göra åt saker och ting.

Jag kan tycka att så är livet, det går upp, det går ner, men för det mesta är det en jämn linje mest hela tiden. Just nu trivs jag rätt bra med min situation, visst finns det saker som kan vara mycket bättre, men jag klagar inte över det.

Vill jag få en förändring så får jag ta tag i den saken för att det eventuellt ska bli bättre, det hänger alltså på mig, inte på min omgivning eller min arbetssituation. Michael Jackson sjöng ”I’m Starting With The Man In The Mirror I’m Asking Him To Change His Ways” och så är det nog, ska man ändra världen måste man ändra sig själv först.

Det finns också dagar när man är nöjd och glad över de mesta, idag är en sådan dag. Jag är tacksam över att få vara frisk, ha ett arbete att gå till och vänner som hör av sig så här på söndagen eller vänner som man kan höra av sig till om man känner för för det. Glad över att solen har visat sig hela dagen och det inte alls är så besvärligt att gå på hundpromenaden utan det är mest njutbart.

Ta väl hand om varandra och njut av livet!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén