Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

När det vill bli bra

Vissa gånger så vill det bara bli bra på en gång när man håller på. Så blev det denna gång när jag skulle byta ut en kontakt i husbilen.

Jag gillar att hålla på och fixa med olika saker och nu när man har en husbil så ser man saker som kan behöva förändras för att det skulle bli mycket bättre. Semestern är en bra tid att hitta saker som behöver förändras. I början på semestern så la jag in heltäckningsmatta i främre delen vid bordet vilket blev kanon.

Byte av eluttag

Vid köket så finns det lite uttag för ström. Ett vanligt uttag för 220v och ett uttag för 12 volt. Det med 12v har jag inga produkter som används så jag tänkte att det skulle vara bättre med USB uttag där.

Innan jag åkte ut till Komnäsudden så var jag förbi på Jula och köpte 3 st av dessa uttag. Funderade på hur det skulle bli och om det skulle bli krångligt. Men icke, ibland blir det exakt som man vill. Inga som helst problem att ta ur den gamla kontakten. Borra ur ett större hål och vips så var den på plats.

Mycket som behöver laddas

Funderar nu på att byta ut de två liknande uttagen i skåpet för TV för jag har mer användning för USB uttag än dessa gamla 12 volts uttag. Får se i morgon om man ids byta ut dessa. Skulle vilja montera in ett liknande uttag bak vid sängen också!! Det är mycket som ska laddas när man väl befinner sig i husbilen, det är telefon, iPad och klocka som behöver usb uttag.

Är man dessutom fler så ökar antalet laddningspunkter i bilen så det känns bra att få fler som kan ladda. Dessa USB uttag som nu satts in går dessutom på bodelens batteri så man är inte i behov av vanlig 220 volts ström för att kunna ladda något.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén