Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Mina favoriter inom WestcoastAOR

Jag lyssnar på musik dagligen, mer eller mindre. Under min arbetstid så finns det musik i hörlurar när jag befinner mig på kontoret. Under pandemin så gick stereon under hela arbetsdagen!

För den som känner mig och som de som kanske följer mig här på denna sajt och i sociala medier vet att det är WestcoastAOR som gäller. Hemma så kan det bli att någon CD eller vinyl hamnar i spelaren. Men för det mesta så är det Spotify som jag lyssnar på musik. Här nedan så har jag satt ihop en spellista med mina favoriter. Just nu så är det 350 låtar i listan och den växer allt eftersom jag hittar låtar som jag tycker om inom genren.

Prenumera mer än gärna på mina spellistor och om du har svårt att välja någon så skulle jag rekommendera just denna med mina WestcoastAOR favoriter. Det finns ju fler spellistor på mitt Spotifykonto. De flesta relaterat till den musik som jag tycker om.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén