Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Min hemstad Örnsköldsvik

Det har de senaste åren varit en kraftig utveckling i min hemstad Örnsköldsvik. Det byggs nya lägenheter och det har tillkommit en hel del nya trevliga restauranger. Och fler lär det bli framöver. Vad vi vet nu så kommer det två nya restauranger i det bygge som Markus Näslund bygger nere vid inre hamnen.

Min hemstad

Örnsköldsvik är en trevlig stad att bo och arbeta i, speciellt då så mycket händer. Jag har bott här sedan 1992 och fått förmånen att följa den utveckling som staden genomgått. Även om det kan tyckas att det finns mycket kvar att göra så kan man inte klaga allt för mycket på staden. Vi har fantastiks natur runt knuten och Höga Kusten, Världsarvet börjar här. Man kan få del av så mycket av både stadsliv och natur.

Upplevelser i Örnsköldsvik

Har du ett sportintresse så finns det både sommar och vinter möjlighet till sport på hög nivå. Även om inte MODO levererar så bra i den serie man befinner sig nu så kan det vara trevligt att besöka arenan en kväll för lite ishockey. Det brukar vara en del andra arrangemang där och senast så var Brolle på besök med en bejublad konsert. Även melodifestivalen har varit i Arenan tre gånger vilket betyder mycket för Örnsköldsvik.

Sevärdheter i Örnsköldsvik

Om ni har vägarna förbi så stanna till en stund för att uppleva staden vid havet. Det finns en hel del sevärdheter i Örnsköldsvik som kan vara av intresse. Paradisbadet är en populär anläggning speciellt för de yngre i familjen. Den kan stoltsera med den längsta vattenrutschkanan i Europa. Bara det är värt ett besök här.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén