Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Melodifestivalen 2013

Hej och hå vilken diskussion det är varje år angående Melodifestivalen, det klagas på att det är för lite schlager, hallå det bytte namn till Melodifestival 1965, innan hette den sångfestival och innan det Eurovisionsschlagern, svensk final.

Jag kan tycka att det är mer intressant med fler musikstilar än enbart schlager. De flesta klagar på hur dåliga låtar det är. Det utvecklas nästan till näthat. Alltså, musik ska diskuteras inget snack om det, men det får vara någon måtta.

Det finns bra musik och sen finns det musik som jag kan tycka är sämre, men att skriva att någon bör ta livet av sig bara för att man vill vara banan, hallå!! Låt stackarn köra sin grej, du behöver inte köpa hans platta. Fokusera på de artister du gillar och supporta dessa genom att gå på deras konserter och köpa deras skivor och produkter. Ganska enkelt egentligen!!

Okey, jag ska inte vara sämre än någon annan. Jag vill också klaga, det jag absolut vill klaga på är att det inte är livemusik under tävlingarna. Tänk om man skulle kunna få in en orkester som det va tidigare, kanske inte Anders Berglund som dirigent, det finns säker nya, unga och hungriga som skulle vara lämplig för uppgiften. Det skulle göra hela tillställningen mycket roligare och intressantare. Snart så sjunger ju inte artisterna själva. Då kan vi ju lika gärna sälja tävlingarna på Statoil, köp en CD och sedan ringa in och rösta!!

Så ja, då har man fått ur sig lite irritation så här på söndagen. Ha en skön dag alla människor!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén