Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Melodic Rock, AOR= fantastisk musik!!

City Boy - The Day The Earth Caught FireJag har ett stort intresse i musik, och det sköna med det hela är att man hela tiden upptäcker ny bra musik. Nu så handlar just det här inlägget inte om ny musik utan old school så att säga och en återupptäckt av bra musik. I går gillade jag sidan Ginza Melodic Rock och va glad jag blev. Det har sedan tidigare haft Hård Rock, Dansband och Rockabilly sidor på Facebook men nu så äntligen lite Melodisk Rock!! Ett av de första inläggen var ett YouTube klipp med gruppen City Boy och jag började rota i min samling… och visst där fanns dom, nu sitter jag och njuter av bland annat ”The Day The Earth Caught Fire” och ”It’s Personal”, fasen va bra musik det gjordes förr!!

En annan grej, det här med Facebook, jag brukar i princip konsekvent gå ur grupper på Facebook som jag blir tillagd utan min egen medverkan. Alltså även om det är bra grupper på Facebook så vill jag själv bestämma om jag ska gå med eller inte. Så please, skicka ett PM om den gruppen till mig istället så kanske jag går med.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén