Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Marknadsföring av min WestcoastAOR butik

Jag kommer att prova att under en månad köra en kampanj på Facebook för att få lite mer snurr på försäljningen av mina produkter i min butik.

Nu räknar jag inte att bli ekonomiskt oberoende utan mer att få ut information om min sida westcoast-music.com. Jag jublar varje gång det är någon som handlar i butiken. Det tryck som är på produkterna har jag tagit fram själv i Photoshop och jag är väldigt nöjd över den loggan.

Det finns massor med olika produkter att välja bland och allt trycks då beställning gjorts. Det finns inget lager med olika produkter utan allt sker i fabrik i Tyskland. På ett par dagar så levereras din beställning hem till dig. Jag hoppas att du kommer att lägga en order av en t-shirt eller hoodie. Oavsett vad du nu beställer från min butik så hoppas jag att du bär det med stolthet. 

Du hittar min butik både på Facebook eller på sajten spreadshirt.com. Det är ett relativt enkelt sätt att sätta upp en egen butik och komma igång med försäljning. Du behöver inte ha någon egen logga utan det finns ett stort urval av bilder som kan användas för dina tryck.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén