Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Livet går vidare

Vi har gått in i oktober månad och livet går vidare! Arbetet fortsätter hemifrån och det går riktigt bra! Visst börjar man sakna sina arbetskamrater och det sociala med att gå till sin arbetsplats.

Jag har som sagt inga problem med att sitta hemma och arbeta. Men man kan tycka att detta med Covid-19 borde upphöra snart. Men vi kan inte göra mer än att distansera oss och vänta på att pandemin försvinner. Vi får se när vi får gå tillbaka till vår vanliga arbetsplats.

Som jag nämnt tidigare så har husbilen fått ett nytt hem. Den såldes i slutet på augusti. Vilket jag blev väldigt glad över. Även om det varit mer än tre fantastiska år med husbilen så kände jag att det räckte nu. Allt har sin tid och det är inte alls omöjligt att det blir en husbil igen i framtiden.

Nu så behöver jag inte tänka med att ställa in den för vintern och plocka fram den till våren. Ska bli intressant att se hur man känner framåt april, maj mär jag vanligtvis bruka plocka ut den från vinterförvaringen. Nåväl, skönt att fått den såld.

I övrigt så går livet på som det tidigare gjort. Har möblerat om lite i min bokhylla och flyttat på vinylspelaren. Ny CD spelare har det också blivit, eller ny och ny. Det är den gamla CD som jag hade när jag jobbade på Audiomix. En riktig professionell CD som var standard både på SVT och SR på 90-talet. Sony CDP-2700 för den som undrar vilken spelare det är frågan om.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén