Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Jul och ledighet

Så var det dags för lite julledighet, eller lite… det blir rätt så mycket när man räknar efter. I vilket fall som helst så är det skönt att koppla av och ifrån ett tag. Inte behöva fundera när man ska kliva upp på morgonen och man planerar dagen som den kommer.

En förmån att få ledighet

Besöker Själevads Kyrka under min ledighet

Själevads Kyrka i vinterskrud

Det är lite tvådelat detta med ledighet, samtidigt som jag tycker om att jobba så har jag inga problem med att inte göra någonting. Det är en förmån båda sätten. Att ställa om efter semester och längre ledighet är inga problem. Det kan vara lite trögt några morgnar men när man väl kommit upp och i gång så är det bara att köra på.

Lyssna på musik

Ledighet så ställer om till softmode och bara finns. Inget krav på att saker och ting aska hinnas med. Lyssna på musik som man inte hunnit med tidigare, försöka komma fram till vilka som är bästa plattorna som släpptes under 2014. Det har släppts en hel del bra musik under året. För att få en hum om vilken typ av musik som jag gillar så har jag satt ihop en spotifylista med några av mina Westcoast Music favoriter, långt i från komplett då det finns så fantastiskt mycket att lyssna på.

Jag vill önska er alla en skön ledighet och hoppas ni får den välförtjänta vilan ni behöver.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén