Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

I morgon börjar min semester

Säga vad man vill så är det alltid skönt så här dagen innan längre ledighet! I morgon börjar min semester. Jag hade ju sett fel och trodde att min semester skulle börja efter midsommar men så var inte fallet. Det blev en veckas arbete till.

Nu gjorde inte detta så mycket då inget är inplanerat och jag hann göra betydligt mer på jobbet innan min ledighet. Det ska bli så skönt med 5 veckor utan att behöva fundera en uns på arbete utan få göra det man känner för. Semester är något som man förtjänar då man har arbetat ett helt år och jag tror och är ganska säker på att vi behöver den återhämtning för att vi ska orka med att arbeta ett helt år till.

Förra sommaren var ju väldigt speciell med tanke på pandemin, denna sommar kan bli lite enklare. Jag har fått min första vaccinspruta och får min andra i slutet av juli. Restriktionerna lättas, restauranger får ha öppet längre och jag tror att vi alla längtar att få ut och umgås med varandra. Denna sommar så har jag även fått förmånen att vara semesterpratare på Radio Nolaskogs. Detta kommer att läggas upp på deras sajt den 14 juli. Så klart så kommer det ett inlägg här på min egna sajt dagen detta program släpps. Det blir ett program där jag får prata om mitt stora intresse WestcoastAOR.

Jag hoppas så klart att så långa som möjligt kommer att lyssna på programmet och dela det på sina sociala medier!! För övrigt så hoppas jag på en fantastisk sommar med bra väder. Men också härliga möten med vänner och bekanta. Som vanligt så blir det en period hos min gode vän Ulf och deras paradis. Flotteturer och härligt häng är vad jag hoppas på.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén