Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Fyra arbetsdagar kvar till semester

Idag så är det bara fyra arbetsdagar kvar tills semester. Min semester börjar veckan efter midsommar så jag jobbar endast måndag till torsdag till veckan.

Det är inte för inte man längtar till ledighet. Efter ett års arbete så har man förmodligen gjort sig förtjänt av semester. Jag tar ut fem veckor även detta år och det ska bli njutbart. Nu hoppas vi bara på lite sol och värme så kommer det här bli bra. Jag har fått den första sprutan med vaccin och kommer att få den andra min sista semestervecka.

Längtan till att allt ska börja gå tillbaka till det normala är enorm och vi får se om det blir kontoret eller hemmajobb efter semestern. Det skulle ju vara grymt att få gå tillbaka till kontoret efter 1 år och 3 månaders jobb hemifrån. Det återstår att se hur det blir. Först ska jag ha en välförtjänt semester. Och allra först fira midsommar med goda vänner i deras stuga, en tradition sedan många år tillbaka!!

Uppdatering: 2021-06-27

Tänk vad man kan missta sig, tittade på det semesterark som vi har på jobbet i början på denna vecka och inser att jag hade fel angående min semester. Jag ska alltså arbeta en vecka till. Nu gör inte det något men visst blir man lite besviken då man varit så inställd på att man skulle få vara ledig efter midsommar. 

Det är bara att hugga i och arbeta på en vecka till innan man får sin välförtjänta semester. 5 veckors ledighet där man inte behöver ställa någon väckare på morgonen. Nu är det bara att hoppas på bra väder under de veckor man är ledig!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén