Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Hur har ditt år börjat?

Hur har ditt år börjat? Själv så har jag haft en utdragen förkylning som inte velat släppa greppet om min kropp. Det är inget livshotande så jag överlever. Men det är drygt att inte känna sig 100%.

Nåväl det är bara fråga om en liten förkylning. Det blev bara två sjukdagar innan jag gick på julledighet. Sedan piggade jag på mig och det kändes helt ok. När jag väl började arbeta igen så kom det på något konstigt vis tillbaka.

Nu börjar känna mig mycket piggare och jag har arbetat precis som vanligt efter jul- och nyårsledigheten. Jag har passat på att uppdatera min webbshop där jag säljer kläder och produkter med WestcoastAOR tryck. Ta dig gärna en titt på utbudet och om du hittar något passande. Det finns idagsläget ett varierande utbud och min förhoppning är att alla ska hitta något passande.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén