Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Helg och ledig

Underbar känsla när man börjar närma sig helgen, ledighet är en nödvändighet när man jobbar.

Som arbetssökande så gick ju dagarna in i varann, även om man skapat sina rutiner med frukost, hundpromenad, jobbsökande, lunch, mer jobbsökande, fika med polare på stan och så vidare så fick man aldrig känslan av att ”åhå äntligen helg”. 

Jag anser att rutiner är viktiga oavsett om man jobbar eller inte, det är skönt att luta sig tillbaks på rutiner. När man vet att kl då och då så gör jag det blir till slut en vana och man behöver inte fundera på det utan det går på automatik. Sedan får man ju inte vara sämre än att man ibland måste ändra sina rutiner och det tror jag också är bra. 

Nåväl, nu är det helg och det ska bli skönt att få koppla ifrån arbetet och ladda batterierna för kommande vecka. Har inget planerat denna helg utan det blir som det blir. 

Troligtvis blir det fika i morgon lördag kl 10.00 som brukligt och sedan ser vi vad som händer… jo just det, ska hämta min gamla boss på Resecentrum i morgon kl 16.00, sen kan det bli en stilla hemmakväll i soffan och kolla in ”På Spåret” och ”Skavlan”. Ha en skön avkopplande helg ni alla andra!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén