Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Halvvägs till hundra

bengt-isakssonJa då har man hunnit halvvägs till hundra, fyller nämligen 50 år idag. När man skriver det så här så känns det konstigt. Men, tiden går ju inte att göra något åt. Det känns inte att man är så gammal som det står i passet och man är ju inte äldre än vad man gör sig. Det är ju dock enbart en siffra. Nå väl, det blir inget firande då jag inte är så mycket för födelsedagsfirande. Tycker det är roligt att fira lite nu och då istället, framförallt för att man får ha hälsan och vänner som tycker om en.

Min egen present till mig själv var att köpa tillbaks ett gammalt domännamn som jag råkade förlora för bra många år sedan. Nu är den i mitt ägo igen westcoast-music.com, för några veckor sedan så la jag ett bud på domänen och nu så är den min. Känns väldigt bra, i samma veva så köpte jag även .se (www.westcoast-music.se) Båda domänerna pekar mot samma sida och det är den som jag jobbar med på min fritid, sidan med info om Westcoast/AOR musik. Har insett att ett långsiktigt jobb med en webbsida lönar sig. Man får ett förtroende hos både de som surfar in på sidan, men också branschfolk, musiker skivbolag med mera.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén